produktów: 0

    0,00

    Przejdź do koszyka »
    Wróć do serwisu
    Szanowny kliencie używamy cookies w celu świadczenia usług. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
    Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska - Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter

    Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter

    Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska

    Oprawa: twarda | Wysyłamy w: 3-5 dni roboczych
    Wydawnictwo: Rea

    cena:58,20zł
    cena detaliczna: 60,00zł
    Dodaj do koszyka »

    Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
    Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.

    Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
    • krojeniu i filetowaniu,
    • flambirowaniu,
    • marynowaniu,
    • specjalnym nakrywaniu stołu,
    • podawaniu serów,
    • przygotowywaniu i podawaniu kawy.

    Promocje

    Detale techniczne

    Oprawa: twarda | Ilość stron: 248 | Wydawnictwo: Rea | Data premiery: 2013-03-23 | Wymiary: 21.0x27.5cm | EAN: 9788375445961

     
     
    Metody płatności Nasi partnerzy logistyczni Sprawdzona usługa
    Metody płatności: Za Pobraniem, MasterCard, Visa, PayU, PayPal Nasi partnerzy logistyczni: XLM.pl, FedEx, Inpost
    • Szybka dostawa
    • Ochrona konsumenta
    • Polityka prywatności
    • 14-dniowe prawo zwrotu
    • Bezpieczne płatności
    • Szyfrowanie SSL