Twój adres został dodany do listy oczekujących na ten produkt.
Powiadomimy Cię, gdy tylko stanie się on dostępny.
Jassem Anna, Szojer Aleksander
Japoński rok od kuchni
Oprawa: miękka ze skrzydełkami | Wydawnictwo: Kirin
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Detale techniczne
Oprawa: miękka ze skrzydełkami | Ilość stron: 174 | Wydawnictwo: Kirin | Data premiery: 2020-11-25 | Wymiary: 20.5x24.0cm | EAN: 9788362945948