Twój adres został dodany do listy oczekujących na ten produkt.
Powiadomimy Cię, gdy tylko stanie się on dostępny.
Jean Berton, Henri Joyeux
Jak leczyć się czekoladą
Oprawa: twarda | Wysyłamy w: 3-5 dni roboczych
Wydawnictwo: AA
Profesor Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii, honorowym profesorem Wydziału Lekarskiego Uniwersytetu w Montpellier. Opublikował wiele prac na temat zdrowego trybu życia człowieka, w szczególności właściwego odżywiania.
Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów.
Ta książka to prawdziwa rewolucja, która może zupełnie zmienić nasze postrzeganie najwspanialszej słodkości świata, a co więcej – dzięki tej zmianie podejścia wybitnie przyczynić się do poprawy naszego zdrowia.
Detale techniczne
Oprawa: twarda | Ilość stron: 214 | Wydawnictwo: AA | Data premiery: 2021-02-18 | Wymiary: 21 x 15 cm | EAN: 9788378640790